Фотографи помагат на Ивка с благотворителна кампания

Всички те дойдоха във Photoschool, водени от любовта си към фотографията, любопитството и желанието да израстнат в това изкуство. Някои – за удоволствие, други – решили да изкарват хляба си, снимайки. Е, ако остане – и за сирене. Когато научиха за нелепия инцидент с Ивка и чуха предложението да и се помогне по някакъв начин, скочиха до един в подкрепа на тази кауза. 


Коя е Ивка?
23-годишната Ивета Кабакчиева е студентка в Медицинския университет във Варна, 5-ти курс по стоматология. След тежка катастрофа в огромна дупка на пътя в края на миналата година,тя претърпява тежка черепно-мозъчна травма и още е в кома. Жизнените й показатели са стабилни, но лекарите не знаят дали ще се събуди. Близките и обмислят варианти да я преместят в чужда клиника, където има повече специалисти и с надеждата именно те да и помогнат да се справи с кръстопътя между живота и смъртта.
Идеята на фотографите – лектори и техните курсисти от Photoschool е да помогнат с труда си както могат. Като за начало те предприеха благотворителни фотосесии за деца и техните семейства под Пантеона в Морската градина на Варна. Фотосесиите се провеждат и в момента и са на символичната сума от 15 лева. Някои от дошлите да помогнат направо оставяха пари, дори без да се снимат. Има и такива, които оставят по-голяма сума. Всички средства ще бъдат дадени на семейството на Ивка.
Тук може да научите още подробности за състоянието на Ивета, както и детайли за кампаниите:Втората акция от кампанията на фотографите се премества в Мол Варна. Лекторите и курсистите ще продадат свои снимки на благотворителен търг, на 14 юни от 20.00 ч. Размерът на фотографиите е 60/40 см., разпечатани са на луксозен носител и са подходящи за рамкиране с размер на средно голяма картина. Авторите разчитат на милосърдието на варненци, за да помогнат на Ивка.
http://supportforivka.eu/
https://www.facebook.com/pages/Подкрепа-за-Ивка-Support-for-Ivka/446221445544024

                           

Творческа фотография | Фотошоп за фотографи | Conference 2019 | Lightroom | Контакти | Условия за ползване | Общи условия | Партньори |