www.photoschool.bg / На фокус / Спечели Ваучер за [ Курс по фотография - начално ниво ]

Спечели Ваучер за [ Курс по фотография - начално ниво ]


“Курс по фотография - начално ниво”
от 26 септември + 1 екскурзия и нови приятелства.

в градовете: София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Плевен, Велико Търново и Шумен от 26 септември 2019г.

Регистрацията в томболата е прекратена поради изтичане на срока за участие!


 

1) Цел на конкурса:

Искаме да ви разкрием магията на фотографията. Един вълнуващ свят на светлини и сенки, цветове и емоции - поле за вашето въображение и фантазии. Ще се постараем да обогатим разбирането ви за красота и пропорция, за приятелство и сътрудничество.

Награди:

Три (3) ваучера за “Курс по фотография - начално ниво”, провеждан в градовете София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Плевен, Велико Търново и Шумен.

Спечелената награда ще бъде съобразена с местожителството на спечелилия. Наградата може да се използва еднократно и само в един от посочените градове за провеждане на курса.

3) Кой може да участва в томболата:

Всеки, който има потребителски профил в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, с изключение на лекторите и организаторите и свързани с тях лица.

4) Как се кандидатства:

Попълнете формата за регистрация. Отоговорете на въпроса "Защо искате да посетите курс по фотография - начално ниво". Бихме се радвали да споделите нашето събитие.

5) Срок за кандидатстване

до 17.09.2019 23:59 часа.

6) Начин на провеждане на томболата

Ще бъде направен списък с всички потребители, които са попълнили коректно формуляра. Ще използваме генератор за случайни числа, за да изберем тримата печеливши. Резултатите ще бъдат публикувани в профила на photoschool.bg във facebook и instagram. Ще се свържем лично с всеки един от спечелилите.

8) Права на участниците
  • Участник e всеки, който е попълник коректно формуляра за регистрация.
  • Всеки потребител може да се откаже от своето участие, като за това трябва да ни уведоми писмено в свободен текст чрез нашата контактна форма http://photoschool.bg/info/Kontakti-29.html
  • Всеки участник, който не желае да използваме негов коментар, трябва да ни уведоми.
  • Участникът, спечелил курс по фотография, може да преотстъпи правото си на трето лице, но то от своя страна няма право да преотстъпва това право.
  • В случай, че участникът спечелил курс по фотография вече е записан и е заплатил, ние ще му възстановим заплатената сума.
9) Права на организатора
  • Организаторът си запазва правото да премахне потребители от списъка с участници в томболата, които използват лош език, публикуват spam или вредят на имиджа на томболата или photoschool.bg.
  • Организаторът има право да публикува в официалния сайт photoschool.bg и в социалните мрежи най-оригиналните и докосващи коментари с линк към автора им.
  • Организаторът няма право да компрометира и злепоставя участниците в томболата.
  • За всяка възникнала, но не описана по-горе ситуация, организаторът си запазва правото да решава еднолично.
Връзки до профилите ни в социалните мрежи
Връзки до курсовете по фотография - начално ниво във фейсбук

София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Хасково, Плевен, Русе, Велико Търново, Шумен