www.photoschool.bg / На фокус / Сватбена фотография с безогледален фотоапарат

Сватбена фотография с безогледален фотоапарат

 Сватбена фотография с безогледален фотоапарат

Каним Ви на on-line семинар (уебинар) на 15.03.2017 г. - сряда с Борислава и Радостин Иванови (www.ivanoviphotography.com). Те ще говорят за предимствата при използването на безогледални фотоапарати за отразяване на събития.

Борислава и Радостин Иванови снимат с Fujifilm. Те са едни от най-популярните сватбени фотографи използващи безогледални фотоапарати в България и ще се постараят да отговорят на всички ваши въпроси.


Такса участие в уебинара: 0.00 лева
Семинара е безплатен, ще бъде достъпен до 72 часа след излъчване.

Повече за Борислава и Радостин Иванови можете да откриете на http://www.ivanoviphotography.com

Как ще се проведе събитието:
В 18:30 ще започнем излъчване на живо във facebook станицата наphotoschool.bg (https://www.facebook.com/photoschool.bg/) и ще публикуваме препратка до това излъчване.


Събитието се осъществява с подкрепата на:

Софтелектроник е най-голямата фирма в България за ремонт и програмиране на компютри за автоматични скоростни кутии. Извършват ремонт на автомобилна електроника, торк конвертори, клапанно тяло, турбокомпресори и автоматични скоростни кутии.

Повече за софтелектроник:http://www.softelectronic.bg/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/softelectronic.bg/

"Технохит" е вносител на електроуреди произведени само за Западноевропейския пазар. Заради дребни козметични забележки по външния си вид, електроуредите се предлагат в магазините на веригата със средно 35% намаление от редовните им цени. "Технохит" предлага до 5 години пълна гаранция, поддържана в собствени сервизни бази.

Повече за Технохит :http://www.technohit.bg/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/Технохит-1001031716615602/

Dynaphos е вносител и официален представител на фото и видео оборудване. Представители са на следните марки: Aputure, Blackmagic, Boya, Colorama, CONST, Gitzo, GODOX, Lastolite, Litepanels, MagMod, Manfrotto, Metz, Moza, NanGuang, National Geographic, Panasonic, Pixel, Proaim, SAMYANG, SARAMONIC, Sekonic, Sunwayfoto, Transcend.

Повече за Dynaphos :http://dynaphos.com/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/dynaphos/