www.photoschool.bg / На фокус / Женската красота през обектива на Диляна Гергова

Женската красота през обектива на Диляна Гергова

Уебинар с Диляна Гергова - женската красота, безплатен онлайн семинар


Здравейте!

Казвам се Диляна Гергова и както обичам да казвам, съм пристрастена към фотографията. През последните години снимам предимно портрети на момичета и жени. По време на уебинара ще разкажа за себе си и за това какво ме радва и вдъхновява. Ще очаквам вашите въпроси!


Такса участие в уебинара: 0.00 лева 
Семинара е безплатен, ще бъде достъпен до 72 часа след излъчване.

Повече за Диляна Гергова можете да откриете на https://ikindiya.bg/ или http://dilyanagergova.com/

Как ще се проведе събитието:
В 18:30 ще започнем излъчване на живо във facebook станицата наphotoschool.bg (https://www.facebook.com/photoschool.bg/) и в напия профил в youtube.com, ще публикуваме препратка до това излъчване.


Събитието се осъществява с подкрепата на:

Софтелектроник е най-голямата фирма в България за ремонт и програмиране на компютри за автоматични скоростни кутии. Извършват ремонт на автомобилна електроника, торк конвертори, клапанно тяло, турбокомпресори и автоматични скоростни кутии.

Повече за софтелектроник:http://www.softelectronic.bg/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/softelectronic.bg/

"Технохит" е вносител на електроуреди произведени само за Западноевропейския пазар. Заради дребни козметични забележки по външния си вид, електроуредите се предлагат в магазините на веригата със средно 35% намаление от редовните им цени. "Технохит" предлага до 5 години пълна гаранция, поддържана в собствени сервизни бази.

Повече за Технохит :http://www.technohit.bg/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/Технохит-1001031716615602/

Dynaphos е вносител и официален представител на фото и видео оборудване. Представители са на следните марки: Aputure, Blackmagic, Boya, Colorama, CONST, Gitzo, GODOX, Lastolite, Litepanels, MagMod, Manfrotto, Metz, Moza, NanGuang, National Geographic, Panasonic, Pixel, Proaim, SAMYANG, SARAMONIC, Sekonic, Sunwayfoto, Transcend.

Повече за Dynaphos :http://dynaphos.com/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/dynaphos/