• Фотография за деца
Фотография за ученици 8 -12 клас - Шумен
Шумен - 3 Юни 2024

На 23 април 2017 г. ще започне курс по фотография за ученици от 8 до 12 клас. В 10 поредни уикенда постепенно ще навлизаме в света на фотографията, ще учим езика, изразните средства, интересни техники и похвати. Всяко ново знание ще упражним с поставени конкретни задачи, игри и вълнуващи експерименти. Ще разгледаме някои от принципите на композицията, работа с основните режими и настройки на фотоапарата, особеностите на различни фотографски жанрове. Занятията ще протичат във весела и приятелска атмосфера, прилагайки много креативност и логическо мислене.

3
Юни
Фотография за ученици 8 -12 клас - Шумен
Варна - 15 Юли 2024

В курса "Фотография и творческо мислене за деца" ще развиваме визуалната култура и начина на изразяване на младите курсисти.
Обучението е специално проектирано с цел да развие тяхното творческо виждане и технически умения в забавна и вдъхновяваща среда. Чрез практически уроци и проекти участниците ще научат основите на фотографията ( За повече информация разгледайте програмата).

15
Юли

Блог

Разкрий фотографското си бъдещето
2023-09-04
Здравейте, скъпи приятели, фотографи и ентусиасти!

Изложба 30 мига от Пловдив
2021-11-17
Минко Михайлов представя изложба „30 мига от Пловдив“. Експозицията съдържа 30 кадъра от Пловдив на тема градски пейзаж. Авторът представя родния си град така, както той го е усетил – многолик, красив, неповторим, хилядолетен. Изложбата може да се види на втория етаж на Дома на културата „Борис Христов“ в гр. Пловдив.

Изложба на курс по фотография - начално ниво гр.Стара Загора
2018-09-27
На 21.01.2019 г. в Регионална библиотека "Захарий Княжески" открихме Изложба фотография на нашите курсисти, успешно завършили курс по фотография - начално ниво към Photoschool  в гр.Стара Загора