• Предстоящи
  • Изминали
Обучение по фотография за начинаещи в гр. Пловдив
Пловдив 26 Септември 2024

30 срещи, над 62 учебни часа и 1 фотографска екскурзия.
Фотографията е пътешествие, в което откриваме красотата на света и запечатваме спомените си. Фотографията е визуална поезия без думи и жестове, която оставя следа в сърцата на другите. Ние сме най-голямото фотографско училище и знаем пред какви въпроси и трудности е изправен всеки начинаещ. 

26
Септември
Творческа фотографдия - Пловдив
Пловдив 4 Октомври 2024

Курсът по творческа фотография е насочен към хора, които искат не просто да снимат добре, а да се научат как да използват светлината, цветовете, настроенията и да извличат максимума от идеята, която желаят да изпълнят. Курсът е за тези, които искат да направят още една стъпка напред в художествената и творческата фотография.

4
Октомври
Интензивен курс по фотография - гр. Варна
Пловдив 15 Януари 2025

Готови ли сте да заснемете най-хубавите си моменти? Обучението е насочено към хора, които не познават режимите A,S,P, видовете фокус и не знаят как си взаимодействат бленда, скорост и исо.

Ние имаме богат опит не само във фотографията, но и в преподаването, така че перфектно знаем кои са първите въпроси и трудности, пред които се изправявсеки желаещ да снима.

15
Януари
Обучение по Adobe Lightroom в Пловдив
Пловдив 25 Януари 2025

Adobe Lightroom Classic е десктоп версия на най-популярния софтуер за обработка на снимки. Програмата позволява бързо подреждане и сортиране на голям обем от снимки. Модулът за обработка на RAW файлове е снабден с множество инструменти за основните цветови корекции и маски с елементи на изкуствен интелект за локални промени.

25
Януари
Практическа фотогарфия в гр.Пловдив
Пловдив 11 Февруари 2025

Фотографията е най-достъпното визуално изкуство, даващо възможност на всеки с камера в ръце да разкаже своята история, усещания и илюзии. Повечето снимки, които създаваме, са наши спомени - как се променят хората и светът около нас; по-рядко са мечти или усещания, провокирани от моменти, събития, книги, филми или нещо, което е оставило следа в нас. Този тип снимки са израз на вътрешното ни желание за съвършенство, но са по-трудни за реализиране, изискват повече знания и по-добра подготовка.

11
Февруари
Фотошоп за фотографи - гр. Пловдив
Пловдив 11 Май 2025

Курсът е подходящ за хора с основни познания по Фотошоп, които желаят да подобрят уменията си за работа с програмата при фоторетуш и манипулация на изображения. За целта ще Ви запознаем в дълбочина с различни техники и похвати на работа.

11
Май
Фотошоп - основни технили за монтаж
Пловдив 31 Май 2025

Курсът е подходящ за хора с основни познания по Фотошоп, които желаят да подобрят уменията си за работа с програмата при фоторетуш и манипулация на изображения. За целта ще Ви запознаем в дълбочина с различни техники и похвати на работа.

31
Май
Обучение по фотография на новородени и подрастващи бебета
Пловдив 8 Септември 2023

Този курс е подходящ, както за начинаещи фотографи, които желаят да влязат в специалния свят на фотографията за новородени и подрастващи, така и за напреднали.

8
Септември
Курс по видеография - начално ниво - Пловдив
Пловдив 25 Ноември 2023

Развитието на технологиите прави видеозаснемането и създаването на съдържание все по-достъпно от ден на ден. Всеки от нас все по-често търси информация или инструкции във видео формат, а в Youtube гледаме клипове, заснети както от професионалисти, така и от любители.

25
Ноември
Уъркшоп ГОЛО ТЯЛО В СТУДИ С Начо Каменов
Пловдив 22 Април 2024

Красотата и излъчването на голото женско тяло вълнува света на изкуството от векове, а днес този жанр е един от най-популярните, особено във фотографията. В този Уъркшоп фотографът Начо Каменов - Кубето ще ни запознае с тънкостите на работата с голото тяло в студио, като подчертава красотата и уникалността му.

22
Април
Какво предстои?