• Уъркшопи
Позиране от А до Я: жени, мъже, двойки, семейства и групи
Варна - 8 Юни 2024

С този уъркшоп ще Ви помогнем със съвети и нагледни примери как да снимате хора и те да изглеждат добре на вашите снимки. Ще говорим за всичко преди и по време на снимките, как да подчертаете или скриете чрез напътствия снимания от вас човек или хора.

8
Юни
Уъркшоп ГОЛО ТЯЛО В СТУДИ С Начо Каменов
Пловдив - 22 Април 2024

Красотата и излъчването на голото женско тяло вълнува света на изкуството от векове, а днес този жанр е един от най-популярните, особено във фотографията. В този Уъркшоп фотографът Начо Каменов - Кубето ще ни запознае с тънкостите на работата с голото тяло в студио, като подчертава красотата и уникалността му.

22
Април
Теория на цветовете с Иван Миладинов
31 Юли 2023

"Теория на цветовете" с Иван Миладинов ще се проведе в района на селата Гела и Върбово от 16 до 18 юни 2023

31
Юли
Обучение по фотография на новородени и подрастващи бебета
Пловдив - 8 Септември 2023

Този курс е подходящ, както за начинаещи фотографи, които желаят да влязат в специалния свят на фотографията за новородени и подрастващи, така и за напреднали.

8
Септември
Работилница за нощна фотография / Star trails
Варна - 21 Септември 2023

Целта на нашата работилница за нощни кадри е не само да ви покажем тайните на нощното небе, но и да възбудим страстта ви към едно вдъхновяващо преживяване. Ще ви запознаем с тънкостите при планирането и обработването на нощните кадри.

21
Септември
От Земята до Луната
Варна - 31 Юли 2023

Целта на нашата работилница за лунни и слънчеви снимки е не само да ви покажем тайните на небесните тела, но и тънкости при планирането, които не можете да намерите никъде другаде. Подгответе се предварително за ситуации, за които дори YouTube и Google не знаят нищо.

31
Юли

Блог

Разкрий фотографското си бъдещето
2023-09-04
Здравейте, скъпи приятели, фотографи и ентусиасти!

Изложба 30 мига от Пловдив
2021-11-17
Минко Михайлов представя изложба „30 мига от Пловдив“. Експозицията съдържа 30 кадъра от Пловдив на тема градски пейзаж. Авторът представя родния си град така, както той го е усетил – многолик, красив, неповторим, хилядолетен. Изложбата може да се види на втория етаж на Дома на културата „Борис Христов“ в гр. Пловдив.

Изложба на курс по фотография - начално ниво гр.Стара Загора
2018-09-27
На 21.01.2019 г. в Регионална библиотека "Захарий Княжески" открихме Изложба фотография на нашите курсисти, успешно завършили курс по фотография - начално ниво към Photoschool  в гр.Стара Загора