www.photoschool.bg / На фокус / Магическата светлина през погледа на Иван Миладинов.

Магическата светлина през погледа на Иван Миладинов.

Пейзажна фотография, Уебинар, семинар с Иван Миладинов

Каним Ви на on-line среща (уебинар) на 23.02.2017 г. - четвъртък с Иван Миладинов. Той ще говори за света около себе си, красотата която вижда и пресъздава в снимките си, за обработката на снимките и кога се прекалява.

Иван Миладинов е един от най-популярните пейзажни фотографи в България. Работи от почти 5 години по проекта "Magic Hour Dreamscapes", организира мастър класове по пейзажна фотография, помогнал е на много почитатели да се наслаждават на хобито си.

Такса участие в уебинара: 0.00 лева
Семинара е безплатен, ще бъде достъпен до 72 часа след излъчване.

Повече за Иван Миладинов можете да откриете на http://ivanmiladinov.com

Как ще се проведе събитието:
Ще споделим линк в 18:30 в събитието, във facebook станицата и уеб сайта на photoschool.bg
Ще имате възможност да задавате въпроси посредством платформата youtube.com, но само най-интересните ще бъдат отправени към лектора.
Линк до facebook събитието: https://www.facebook.com/events/174759066346214/

Събитието се осъществява с подкрепата на:

Софтелектроник е най-голямата фирма в България за ремонт и програмиране на компютри за автоматични скоростни кутии. Извършват ремонт на автомобилна електроника, торк конвертори, клапанно тяло, турбокомпресори и автоматични скоростни кутии.

Повече за софтелектроник:http://www.softelectronic.bg/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/softelectronic.bg/

"Технохит" е вносител на електроуреди произведени само за Западноевропейския пазар. Заради дребни козметични забележки по външния си вид, електроуредите се предлагат в магазините на веригата със средно 35% намаление от редовните им цени. "Технохит" предлага до 5 години пълна гаранция, поддържана в собствени сервизни бази.

Повече за Технохит :http://www.technohit.bg/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/Технохит-1001031716615602/

Dynaphos е вносител и официален представител на фото и видео оборудване. Представители са на следните марки: Aputure, Blackmagic, Boya, Colorama, CONST, Gitzo, GODOX, Lastolite, Litepanels, MagMod, Manfrotto, Metz, Moza, NanGuang, National Geographic, Panasonic, Pixel, Proaim, SAMYANG, SARAMONIC, Sekonic, Sunwayfoto, Transcend.

Повече за Dynaphos :http://dynaphos.com/
и в социалните мрежи: https://www.facebook.com/dynaphos/