БЛОГ
Първа фотографска изложба на курс по Фотография - началнно ниво

Първа фотографска изложба на курс по Фотография - началнно ниво

Днес с удоволствие и гордост ще споделим една особена история от нашата фотографска общност. Започната през далечната 2014 година в град Варна - историята на първата фотографска изложба остави дълбоки отпечатъци в нашите сърца. Сега, след години работа, ще публикуваме тези специални спомени в нашия блог. Самата изложба може да е отдавна свалена, но вълнението и вдъхновението, които донесе, са все още с нас.

В курса взеха участие едни от най-популярните към него момент фотографи в гр. Варна: Деян Стоев, Яна Пенева, Албена Марково, Пламен Михайлови Деян Недялков. Тяхната отдаденост е в соновата на успехите на нашите курсисти. Благодарение на техните ценни съвети и вдъхновение, нашите курсисти успяха да създадат първите си по-хубави снимки, които продължават да впечатляват и днес.

Изложбата представя колекция от фотографии на четири различни теми - пейзажна, стрийт, портретна и семейна фотография. Всеки кадър разказва своята история и отразява уникалния светоглед на автора му. Тази първа изложба едновременно беше страхотен успех и отправна точка за нови предизвикателства.

"Спомените са най-важната отправна точка, за това къде искаме да отидем." Тези думи олицетворяват смисъла на нашата фотографска общност. Първата изложба беше началото на нашия уникален път, а спомените от нея ни помогнаха да сме щастливи от проекта photoschool.bg.