БЛОГ
Изложба на курс по Фотография - начално ниво 2015 г. в град Варна.

Изложба на курс по Фотография - начално ниво 2015 г. в град Варна.

Нека се върнем във времето през януари 2016 година, когато с гордост и радост организирахме нашата първа фотографска изложба отвъд градниците на нашия град. Това беше специално и вълнуващо събитие за нас, защото се радвахме на постиженията на нашите курсисти, които успешно завършиха курс по фотография - начално ниво.

Снимките, заснети от нашите талантливи курсисти, обхващаха различни теми като пейзажи, портрети, стрийт фотография, студийни и рекламни кадри. Всеки кадър отразяваше не само умението и техниката, но и уникалното възприятие на света от страна на всякой от тях.

За фотографската изложба имахме удоволствието да работим с изключителни лектори - опитни и признати професионалисти в света на фотографията, сред които бяха Деян Недялков, Деян Стоев, Диляна Гергова, Милена Великова, Пламен Михайлов, Мариана Димитрова и Евгени Динев. Благодарение на техните ценни съвети и вдъхновение, нашите курсисти успяха да създадат първите си по-хубави снимки, които продължават да впечатляват и днес.

Въпреки, че изложбата отдавна е свалена и не може да се види вече, спомените от този магичен момент продължават да живеят. С гордост представяме снимките на нашите курсисти, като се надяваме, че те ще ви докоснат и ще ви вдъхновят да виждате света, както нашия екип е вдъхновил тях.

Благодарим на всички, които бяха част от тази страхотна фотографска изложба. Оставаме предано ангажирани със задачата да подкрепяме и насърчаваме творчеството и любовта към фотографията.

За повече информация относно курсовете и възможностите, които предлагаме в Photoshool.bg, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим ви, че споделяте с нас тази страст към фотографията!