БЛОГ
Изложба на курс по Практическа фотография - гр. Варна

Изложба на курс по Практическа фотография - гр. Варна

През април 2016 г. организирахме изложба на "Практическа фотография" или както го наричаме по между си "Курс по фотография" - второ ниво. Това беше специално събитие за нас, защото се радвахме на постиженията на нашите курсисти, които успешно преминаха обучение при нас.

Снимките, заснети от нашите талантливи курсисти, обхващаха различни теми като пейзажи, портрети, стрийт фотография, студийни, голо тяло, сватбена фотография, репортажни и травъл кадри. Всеки кадър отразяваше не само умението и техниката, но и уникалното възприятие на света от страна на всяки от тях.

За фотографската изложба имахме удоволствието да работим с изключителни лектори - опитни и признати професионалисти в света на фотографията: Юлиян Недев, Начо Каменов, Сергей Панайотов, Пламена Милева, Михаил Дечев, Любомир Бенковски, Светослав Радков, Деян Стоев, Евгени Динев, Ивелин илиев, Николай Пандев и Деян Недялков. Благодарение на техните ценни съвети и вдъхновение, нашите курсисти успяха да създадат първите си по-хубави снимки, които продължават да впечатляват и днес.

Въпреки, че изложбата отдавна е свалена и не може да се види вече, спомените от този магичен момент продължават да живеят. С гордост представяме снимките на нашите курсисти, като се надяваме, че те ще ви докоснат и ще ви събудят да виждате света, както нашият екип е вдъхновил тях.

Благодарим на всички, които бяха част от тази страхотна фотографска изложба. Оставаме предано ангажирани със задачата да подкрепяме и насърчаваме творчеството и любовта към фотографията.

Партньори на изложбата бяха: Фото Салон Пловдив, Softelectronic, Alia Models, Smart Design, и Печатница Стема Принт.

Изложбата се проведе във фоаието на Mall Varna, откриването беше на 22 април 2016г. от 19:00ч.

За повече информация относно курсовете и възможностите, които предлагаме в Photoshool.bg, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим ви, че споделяте с нас тази страст към фотографията!