БЛОГ
Първа фотографска изложба на нашите курсисти в гр. Пловдив

Първа фотографска изложба на нашите курсисти в гр. Пловдив

Уважаеми читатели, добре дошли в нашия фотографски блог, където с гордост ще разкажем за едно вълнуващо събитие от миналото - първата фотографска изложба на курсистите, завършили курс по фотография начално ниво в PhotoSchool.bg - гр. Пловдив през 2015 година.

На 23 декември 2015 година се събрахме в Дома на културата "Борис Христов" в град Пловдив, за да отпразнуваме успеха на нашите талантливи курсисти, завършили курса по фотография в PhotoSchool.bg. Вторият етаж на зала беше зареден с емоция и красота, представени чрез 49 фотографии. Пейзажи, портрети и репортажни кадри - всички те разказваха истории със своите уникални погледи.

Лектори в курса по фотография - начални ниво бяха: Минко Михайлов, Даниел Даков, Антония Чепишева - Тонита, Христо Свинаров, Диляна Гергова, Валери Пощаров и Деян Недялков. Благодарение на техните ценни съвети и вдъхновение, нашите курсисти успяха да създадат първите си по-хубави снимки, които продължават да впечатляват и днес.

Първата фотографска изложба в Пловдив през 2015 година беше началото на едно удивително пътешествие за нас - курсистите и екипът на PhotoSchool.bg. Оттогава до момента сме работили упорито и с любов към фотографията, за да развиваме и подобряваме талантите си. Създаването на уникални изображения и споделянето им със света продължава да ни изпълва с радост и удовлетворение.