БЛОГ
Изложба на курс по фотография за напреднали 2015г в град Варна

Изложба на курс по фотография за напреднали 2015г в град Варна

През далечната 2015 година, Varna Mall се превърна във фотографски атриум, изпълнен с изящни снимки на различни теми. Всеки кадър разказва своята история - от впечатляващи пейзажи и автентични портрети до заснети на улицата моменти и въздействащи рекламни кадри. Всяка фотография е пленителен момент от миналото, замръзнал с майсторско умение и прецизност.

С удоволствие представяме нашите курсисти, които с неуморна страст към изкуството на фотографията създадоха тази вълнуваща колекция. Техните таланти и творчески умения отразяват безкрайния потенциал на фотографското изкуство.

Изложбата е свалена отдавна, но може да бъде разгледана в нашия блог.

Искаме да ви благодарим за вниманието и подкрепата, които проявихте през тези години. За нас това е било началото на едно невероятно пътешествие, изпълнено с креативност и вдъхновение.

Ще се радваме да разгледате галерията на нашите талантливи курсисти.

Надяваме се, че тази кратка разходка из изкуството на фотографията ви е донесла радост и вдъхновение. Благодарим ви, че сте с нас и се радваме, че споделяте тази страст за красотата около нас!

Подробна информация за събитията, които организираме в град Варна (photoschool.bg/t/11).

Изображенията са собственост на нашите курсисти и се използват с тяхното любезно съгласие. Забранява се копирането и използването им без изричното разрешение на авторите.