БЛОГ
Изложба на завършилите курс по фотография - начални ниво - гр. Пловдив

Изложба на завършилите курс по фотография - начални ниво - гр. Пловдив

Нека се върнем във времето до декември 2018 година, когато с гордост и радост организирахме изложба на нашите курсисти, които успешно завършиха курс по фотография - начално ниво.

46 Снимки, заснети от нашите талантливи курсисти, обхващаха основно портрети, пейзажи и репортажни кадри, разкриващи нестандартния поглед на творците, завършили успешно курса по фотография. Всеки кадър отразяваше не само умението и техниката, но и уникалното възприятие на света от страна на всякой от тях.

За фотографската изложба имахме удоволствието да работим с изключителни лектори - опитни и признати професионалисти в света на фотографията, сред които бяха Минко Михайлов, Антония Чепишева - Тонита, Христо Свинаров, Даниел Даков, Валерий Пощаров, Деян Недялков. Благодарение на техните ценни съвети и вдъхновение, нашите курсисти успяха да създадат първите си по-хубави снимки, които продължават да впечатляват и днес.

Въпреки, че изложбата отдавна е свалена и не може да се види вече, спомените от този магичен момент продължават да живеят. С гордост представяме нашите снимки в този блог, като се надяваме, че те ще ви докоснат и ще ви вдъхновят да се наслаждавате с отворени сърца и очи.

Благодарим на всички, които бяха част от тази страхотна фотографска изложба. Оставаме предано ангажирани със задачата да подкрепяме и насърчаваме творчеството и любовта към фотографията.

За повече информация относно курсовете и възможностите, които предлагаме в Photoshool.bg, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим ви, че споделяте с нас тази страст към фотографията!